کف سازی بتنی

اجرای کف سازی صنعتی و بتنی

کف سازی بتنی

اجرای کف سازی صنعتی و بتنی

مراحل اجرای کفسازی بتونی سوله

مراحل اجرای کفسازی بتنی سوله:

• اجرای شبکه ای از میلگرد طراحی شده
• اجرای بتن با عیار مناسب و اسلامپ مورد نیاز
• ترازبندی و شیب بندی بادقت سطوح با استفاده از ترازلیزری و دوربین های تخصصی
• پرداخت اولیه روی بتن
• اجرای لایه پودر سخت بر  روی بتن
• پرداخت پایانی بتن تا زمان صیقلی شدن کامل سطح بوسیله دستگاه ماله پروانه
• برش بتن (کاتر) برای ایجاد درزهای انبساطی

مزیت های کفسازی بتن سخت برای سوله ها  (پودر سخت سایش):

• اجرای همزمان بتن ریزی و مواد بتن سخت در یک مرحله .
• سرعت بالا در اجرا در این روش ، اجرا تا ۷۰۰ مترمربع مساحت دریک روز کاری.
• مقاومت بالادر برابر بارهای مکانیکی .
• مقاومت سایشی بسیار بالا و جلوگیری از ایجاد گرد و غبار، مناسب برای محیط های بهداشتی ، صنایع غذایی و دارویی, کف سوله ها و…
•  لغزنده نبودن بودن کف
• قابلیت تحمل تنش های متمرکز تردد ماشین آلات سنگین راه سازی و نظامی با چرخهای زنجیری
• چسبندگی بسیار مناسب و عدم جدایی لایه ی سخت از بتن به دلیل هم جنس بودن پودر سخت شونده و بتن
• عدم جذب آلودگی ها و آسانی نظافت و پاک کردن آلودگیها و چربیها.
• تنوع رنگ و دوام رنگ مواد در برابر تابش نور خورشید (UV)
• غیر قابل اشتعال و آتش سوزی


برای انجام پروژه های کفسازی و آگاهی بیشتر درمورد کف سازی سوله با ما تماس حاصل فرمایید.

شماره تماس :آقای صادقی 09120576855

آشنای با کفسازی بتنی پارکینگ ها

کفپوش های بتنی توانایی تامین نیازهای مورد نظر در تمام پرژه های کفسازی را دارا هستند و در بسیاری از موارد نیز تنها انتخاب ممکن برای کفسازی خواهند بود. می توان گفت در تمام پرژه های کفسازی دو  ویژگی مقاومت و زیبایی در انتخاب نوع کف تعین کننده بوده و حرف نهایی را خواهند زد.کفسازی یکی از مهمترین موضوعات در زمینه اجرای ابنیه صنعتی است که با توجه به اهمیت آن می بایست بطور جدی و تخصصی به تحلیل و ارائه راهکارهای مناسب در این خصوص اقدام نمود.

سالانه هزینه بسیار سنگینیصرف تعمیر و بازسازی کف سازی سالن ها می گردد علاوه بر این، زمان یکی ازنکات بسیار قابل توجه است که باید صرف تعمیرات و بعضاً تعطیلی، وقفه در کار و … گردد.کفپوش های صنعتیدر دو گروه پایه سیمانی و پایه رزینی تقسیم می شود؛ به کفپوش پایه سیمانی،بتن سخت یا کفپوش بتنی صنعتی و پایه رزینی را تحت عناوین اپوکسی وپلی یورتان می شناسیم. برای کفسازی بخش های صنعتی ، مجتمع های تجاری ، پارکینگ ها و کف سوله ها از بتن سخت لیسه ای استفاده میشود.

     انواع کفپوش بتنی

    بتن کفلیس های باماله پروانه
    بتن کف رنگی
    بتن کف سخت
    بتن کف باروکش ارملات
    بتن کف با روکش اپوکسی
    بتن کف با روکش پلی یورتان

     موارد استفاده از  کفپوش صنعتی

    کف سازی کارخانه و مجتمع صنعتی
    کف سازی پارکینگ ها
    کف سازی مجتمع های تجاری
    کف سازی آزمایشگاه ها
    کف سازی اتاق عمل در بیمارستان ها
    کف سازی سرد خانه ها

برای آگاهی بیشتر درمورد کف سازی بتنی پارکینگ ها و انجام پروژه های کف سازی با ما تماس حاصل فرمایید.

شماره تماس : آقای صادقی 09120576855

آشنایی با کفسازی های بتنی صنعتی

می توان گفت در تمام پرژه های کفسازی دو فاکتور مقاومت و زیبایی در انتخاب نوع کفپوش تعین کننده بوده و حرف پایانی را خواهند زد. کفپوش های صنعتی دو پارامتر مقاومت و زیبایی را داراست ومیتوان گفت در اغلب پرژه های کف سازی بهترین انتخاب و در مواردی تنها انتخاب خواهد بود.کفپوش های صنعتی در دو دسته پایه سیمانی و پایه رزینی ( کفپوش رزینی )تقسیم میشوند .

کف پوش پایه سیمانی ، بتن سخت یا کفپوش بتنی صنعتی نام دارند و پایه رزینی در را تحت عنوان اپوکسی و پلی یورتان  می شناسیم.


بتن سخت در مقایسه با بتن های معمولی از مقاومت فوق العاده ای در برابر عوامل جوی و تنش های فشار ی و سایشی برخوردارهستند و از نظر ظاهری پس از پرداخت ، ظاهری همچون گرانیت خواهد داشت. علاوه بر مقاومت و زیبایی بتن سخت  علی رغم صیقلی بودن و دارا بودن سطحی آیینه ای ,,  خاصیت آنتی استاتیکی نیز دارند.

بتن سخت را تحت عنوان بتن ضد سایش نیز می شناسند. اگرچه از نظر علمی بتن ضد سایش که میزان سایش در آن صفر باشد وجود بیرونی ندارد ،اما بتن ضد سایش به دلیل میزان سایش بسیار ناچیز به این نام معروف می باشد. میزان سایش در بتن ضد سایش یا به عبارت بهتر بتن صنعتی هشت الی ده درصد بتن های معمولی با عیار ۳۵۰ است و این امر دلیل شهرت یافتن بتن صنعتی به عنوان بتن ضد سایش می باشد.

کف پوش های اپوکسی و پلی یورتان نیز از خواصی مانند کف پوش بتن سخت برخورداراند و همانند کف پوش های بتن سخت فوقالعاده مقاوم ،شکیل و دارای تنوع بسیار بالایی می باشند.این نوع کفپوش ها تحت عنوان کف پوش ضد سایش رزینی و کفپوش رزینی نیز شناخته می شوند.

برای انجام پروژه های کفسازی بتنی صنعتی و کف پوش های بتنی با ما تماس حاصل فرمایید.

شماره تماس : آقای صادقی 09120576855

بتن اکسپوز یا بتن نما چیست؟

بتن اکسپوز، پنل‌های پیش ساخته بتنی هستند که به عنوان نمای خارجی یا داخلی استفاده می‌شود. سطح این بتن می‌تواند کاملاً صاف و صیقلی یا مُکدار (دارای خلل و فرج) باشد. بتن اکسپوز دارای افزودنی‌هایی است که قابلیت آن را در تحمل شوک‌های حرارتی و مقاومت در برابر جذب آب سطحی بالا می‌برد. ‌کیفیت ظاهری و سطحی نما از اهمیت بالایی برخودار است. از مزیت های  بتن اکسپوز می توان  امکان تولید در ابعاد مختلف و امکان اجرا در تمام فصولرا نام برد.‌

بتن اکسپوز ‌‌‌بتن‌هایی ‌که به صورت بلند مدت یا میان مدت نما بوده و سطح بتن، سطح نهایی کار بوده و بر روی آن پوشش‌ یا مصالح دیگری اجرا نمی‌شود. از جمله این نوع بتن‌ها می توان به ساختمان‌های با نمای بتن‌ یا پل‌ها اشاره نمود. در اجرای بتن‌های اکسپوز سطح نهایی باید صاف‌، پرداخته شده‌ و زیبا باشد. ‌وجود تخلخل در بتن، کرموشدگی و یا پله در بتن می‌توانند باعث زشت شدن بتن شود.

وقتی از متریال بتن اکسپوز ‌در طراحی داخلی یک فضا استفاده می‌شود، فضا را به سمت سبک‌های جدید و صنعتی میبرد. بتن اکسپوز به دلیل ماهیت سرد خود، فضا را با سردی خاصی همراه خواهد کرد. بنابراین هنگام استفاده از این متریال باید آن را متناسب با شرایط فضا استفاده کرد. علاوه بر این استفاده بیش از حد این متریال نیز فضایی متفاوت ایجاد خواهد کرد. ‌

ترمیم بتن‌های اکسپوز (‌نما‌)

در اجرای بتن‌های اکسپوز مانند همه عملیات‌های اجرایی با وجود لحاظ تمهیدات و سختگیری‌ها امکان ایجادمشکلات وجود دارد. از این رو همواره امکان نیاز به ترمیم بتن‌های اکسپوز وجود دارد. ‌اصول عملیات ترمیم بتنهای نما و اکسپوز مانند سایر تعمیرات و ترمیم بتن است. ترمیم در بتن‌های اکسپوز مانند سایر محل‌ها‌، بسته به ابعاد‌، محل، ضخامت‌، سازه‌ای یا غیرسازه‌ای بودن نیاز‌  به کارگیری تکنیک‌های مختلف است.

تشابه رنگ و سطح در ترمیم‌های اکسپوز با بتن‌های مجاور در کنار کیفیت از اهیمت زیادی برخودار است. از این جهت ‌اختلاف رنگ در عملیات اجرایی باعث مشکلات دیداری می‌شود.

برای آگاهی بیشتر در زمینه بتن های اکسپوز و انجام پروژه های کف سازی در تهران و سایر شهرها با ما تماس حاصل فرمایید.

شماره تماس : آقای صادقی  09120576855

کف سازی آرملات چیست؟

آرملات در واقع از یک لایه بتن با مقاومت بالا به ضخامت یک تا دو سانتی متر است. این لایه بتن در برابر سایش بسیار مقاومت داشته. آرملات را باید بر روی بتن تازه اجرا کرد. درصورتی محل مورد نظر دارای بتن قدیمی می باشد، ابتدا باید یک لایه بتن تازه به اندازه 8 سانتی متر بر روی سطح قدیمی ایجاد  کرد و سپس آرملات را اجرا نمایید.

توجه داشته باشید که بتن قدیمی به بتنی گفته می شود که بیش از 12 ساعت از عمر آن بگذرد. بنابراین آرملات را باید بین دو زمان گیرش اولیه و گیرش نهایی بتن اجرا کرد. البته شایان  ذکر است که امکان اجرای آرملات بر روی بتن قدیمی وجود دارد برای این منظور باید از چسب های مخصوص استفاده نمود اما به طور کلی انجام این کار توصیه نمی شود.

آرملات به صورت رنگی نیز وجود دارد که در سه رنگ قرمز، سبز و زرد می باشد. معمولا از آرملات در مناطق صنعتی استفاده می شود که دارای ترافیک سنگین می باشند. علاوه بر این در مناطقی که در آن ها از ماشین آلات سنگین استفاده میکنند و در معرض سایش بتن ناشی از این ماشین آلات هستند نیز از آرملات استفاده می شود.

استفاده از آرملات به عنوان کفپوش های دکوراتیو و تزیینی نیز استفاده می شود. برای این منظور از آرملات رنگی استفاده می شود و می توان آن را با استفاده قالب های مخصوص شکل داد.تنها در مورد آرملات باید دقت داشته باشید که امکان ایجاد سطوح یکپارچه با استفاده از این بتن وجود ندارد. زیرا یک از ضروریات در کفسازی اجرای درزهای به صورت انبساطی و انقباضی می باشد. و گاها امکان گریز از اجرای این درزها نیز امکان ناپذیر است.

بستر اجرای آرملات باید تمیز و همچنین مستحکم باشد. و علاوه بر این نباید هیچ گونه مواد نظیر روغن و نفت و یا گرد وخاک بر روی سطح موجود باشد. از این رو نمیتوان آرملات را بر روی سطوح موزاییک و آسفالت قدیمی اجرا کرد. لازم به ذکر است که آرملات را نمی توان به عنوان یک جایگزین برای بتن در ساخت سازه مورد نظر دانست اما می توان میزان ضخامت آن را از بتن سازه کم نمود.

برای آگاهی بیشتر در زمینه کف سازی آرملات و انجام پروژه های کف سازی صنعتی با آقای صادقی تماس حاصل فرمایید.

شماره تماس :  09120576855